Revelion 2013 la Palat...
la Sala Palatului

Vino sa retraiesti magia revelioanelor de odinioara in compania vocilor de aur ale tarii noastre:

  • Corina Chiriac
  • Maria Ciobanu
  • Ionut si Doinita Dolanescu
  • Trupa Cabaret
  • Nicolae Caragea
  • Bogdan Ionita

Pachet VIP

Servire la masa, pozitionare in apropierea scenei, meniul cuprinde:

Aperitiv:
  • - prosciuto cu rucola si branza feta
  • - somon afumat
  • - terina de castravete cu branzeturi frantuzesti
  • - musse de creveti si cibulet
  • - piept de pui si oua de prepelita in aspic
  • - sos de pesto

Felul I:
  • Duet de salau si somn in mantie de jambon Serano - piure de broccoli si cannelloni. Folie de vin.

Felul II:
  • Rulada de curcan umpluta cu migdale - servita cu para fiarta in vin cabernet.

Felul III:
  • Rulou de caprioara si piept de pui servit cu cartofi la cuptor, spanac proaspat in prapure si sos.

  • Mini baghete - diferite sortimente.
  • Cafea
  • Sampanie
  • Tort

OPEN BAR
sucuri si bauturi alcoolice variate:
  • - Apa minerala, plata, tonica
  • - Sucuri naturale si carbogazoase
  • - Bauturi alcoolice: votca, gin, whisky - Jack D, Martini, vin alb/rosu la sticla

Surprize gastronomice!

Pret de persoana 590 lei.

Pachet Categoria I

Bufet suedez, meniul cuprinde:

Aperitiv:
  • - Terina de vanat
  • - Toba de gasca
  • - Trandafir de somon
  • - Piftie de curcan
  • - Gelatina de pasare
  • - Castel de cascaval
  • - Castravete cu pasta de sunca

Preparate calde si garnituri:
  • - Piept de pui cu susan
  • - Ciupercite umplute si gratinate
  • - Sarmalute de porc cu mamaliguta
  • - File de salau gratinat
  • - Carnaciori vanatoresti
  • - Muschi de porc impanat
  • - Rulada de curcan
  • - Cartofi taranesti la cuptor
  • - Cartofi copti cu sos de mustar
  • - Orez basmati cu legume

Salate:
  • - Muraturi asortate
  • - Salata de vinete
  • - Salata de cruditati cu piept de pui
  • - Zacusca taraneasca
  • - Salata greceasca

  • Mini baghete variate
  • Cafea la filtru
  • Sampanie
  • Tort

OPEN BAR
sucuri si bauturi alcoolice variate:
  • - Apa minerala, plata, tonica
  • - Sucuri carbogazoase
  • - Bauturi alcoolice: votca, gin, Garrone, whisky, vin alb/rosu.

Alte surprize gastronomice

Pret de persoana 390 lei.

Restaurant “La Mircea Macelaru” - Chef Silvian Scornea

Eveniment realizat cu sustinerea Salii Palatului

Organizator: ALL EXPO&EVENTS; Tel.: 0747 514 981

Program Revelion 20:00-05:00

Restaurant “La Mircea Macelaru” - Chef Silvian Scornea

Eveniment realizat cu sustinerea Salii Palatului