VACANŢĂ CU SURPRIZE… PLĂCUTE!

11-22 aprilie 2012, Şoseaua Pantelimon

Iepuraşi, păsări şi animăluţe de colecţie

“Ce faci în vacanţa de Paşte?”- iată cea mai des adresată întrebare în rândul copiilor la început de vacanţă.

Dacă unii vor merge în tabere sau la ţară la bunici, pentru cei rămaşi în Capitală nu sunt foarte multe activităţi interesante de făcut.

Prezentare proiect

Dar iată o propunere interesantă: o “Expoziţie de iepuraşi, păsări şi animăluţe de colecţie” care se va desfăşura în perioada 11-22 aprilie în Şoseaua Pantelimon, lânga OMV, pe locul fostei fabrici Electroaparataj.

Printre cele 300 de animăluţe puteţi găsi: iepuraşi germani, “cap de berbec” şi de Angora, găini indiene, chinezeşti, englezeşti sau americane, porcuşori de Guineea şi chinchilla, simpatici papagali şi porumbei, păuni şi fazani, dar şi câteva vedete surpriză ale expoziţiei. Toate acestea îi aşteaptă pe vizitatori în Şoseaua Pantelimon – la Electroaparataj, pentru o experienţă de neuitat.

Concurs

Pentru ziua de 14 aprilie, începând cu orele 12.00, este pregătită “Competiţia de prins iepuraşi”, acţiune la care pot participa copiii cu vârste între 3 şi 5 ani.

Marele premiu: un iepuraş viu!

Pentru data de 16 aprilie este pregătită “Competiţia de prins puişori de găină”, care va începe la orele 16.00; premianţii vor pleca acasă cu cocoşi juniori şi puicuţe.
Locurile sunt limitate! Înscrierile se fac la locul desfăşurării evenimentului.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 10 ani, însoţiţi de un adult este gratuit.
Pentru adulţi, preţul biletului este de 5 lei.

Organizatorii evenimentului sunt Next Level Events www.nextlevelevents.ro şi
“Asociaţia crescătorilor de păsări de genotecă din Bucureşti şi judeţul Ilfov – Pajura” asociatiapajura.wordpress.com.

Program

Publicul este aşteptat de miercuri 11 aprilie, începând cu orele 12.00, până la orele 20.00, joi şi vineri de la 10.00 la 20.00, iar sâmbătă 14 aprilie de la 10.00 până la orele 16.00. După pauza de o zi impusă de sărbătorirea Paştelui redeschidem expoziţia luni 16 aprilie, a doua zi de Paşti, începând cu orele 14.00, până la orele 20.00.

Din 17 până în 22 aprilie programul de funcţionare va fi de la orele 10.00 la 20.00


 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player